Laura in Noorwegen || Gezellig tussen de schapen!

Een fijn moment, heel erg koud en een beetje sneeuw!

Hei!

Toen ik vanmorgen mijn gordijn open deed slaakte ik een klein gilletje, het had namelijk weer gesneeuwt! Oke het was wel niet super veel maar toch een inimie beetje! En daar was ik blij mee, net zoals met dit prachtige uitzicht vanmorgen (KLIK). Eenmaal aangekled en beneden voor het ontbijt keek ik even heel verbaasd. De deur die ik gisteren open had laten staan zat opeens dicht en er lagen kranten op tafel. Even vroeg ik mij af wie er was geweest maar toen bedacht ik mij dat dat wel eens de moeder van Kjersti kon zijn geweest. Die kom namelijk wel eens 's morgens vroeg langs. En toen ik geen eieren meer in het washok zag liggen waren mijn vermoedes bevestiged. Ze neemt ze namelijk ook wel eens mee om ze te verkopen. Ook nam ik Oji mee de keuken in omdat ik anders zo alleen was. (En Puss was er trouwens ook hihi)

Na het eten gingen we naar buiten (ik en Oji) en zoals gewoonlijk weer de kippen voeren en de ganzen naar buiten laten. Daarna even naar de rammen gelopen om het ijs op hun water te door breken zodat ze ook kunnen drinken. En toen natuurlijk door naar de lammeren! Die ook weer blij waren mij te zien. Het kuil voeren waarvan ik dacht nog genoeg te hebben maar dat was dus niet zo. Dus haalde ik maar even een hooibaal naar beneden en voerde hier nog een beetje van. Ook heb ik nog een beetje door de stal staan dansen omdat er een leuk nummer op de radio was hihi! Al snel was ik weer klaar en ging ik samen met Oji even kijken bij de schapen die nog in de wei lopen, alleen was er niemand te zien. Wel liep ik nog even naar de rand van de heuvel omdat ik graag wat foto's wilde maken. En dat moment was echt geweldig. De mist, Oji die vrolijk rolde en rond huppelde, het beetje sneeuw en toen ging het ook opeens een beetje sneeuwen. Ik voelde mij op dat moment echt zo gelukkig en zelfs een beetje verdrietig dat ik deze plek over 21 dagen al weer ga verlaten.. Maar goed ik heb een tijd staan kijken hoe de mist voorbij dreef, veel foto's gemaakt (die vanmiddag al online kwamen) en nog twee filmpjes. Van de mist en van een rollende Oji die ik zometeen meteen online hier zet!

Weer terug binnen kleedde ik mij weer om en keek weer Charmed en kletste daarna gezellig met Suus via Msn. Rond half 1 lunchte ik en daarna weer opweg naar de brievenbus, samen met Oji natuurlijk. Het terug naar boven lopen gaat ook steeds beter, ik stop minder vaak en loop het ook wat sneller. Toen ik weer terug was heb ik even op Bengt gewacht want die kwam nog even een baal kuil naar binnen rijden bij de lammeren en er ging eentje naar de schapen in de wei. Dus hem hem ik even geholpen en daarna was hij al weer weg. Terug binnen weer lekker tv gekeken en een beetje gelezen.

En natuurlijk aan het einde van de middag weer de lammeren gevoerd en de ganzen en kippen naar binnen gehaald. Ook kwam er nog een man langs die eieren kwam kopen. Kjersti had tegen hem gezegt dat er minsts 5 pakken moesten zijn maar ik had er uiteindelijk dus maar 1 vanwegen de komst van haar moeder deze morgen. Dus nam hij er eentje mee en betaald de volgende keer. Omdat hij het niet kleiner had en ik amper wisselgeld in het wisselpotje.

Morgen nog 1 dagje werken tot dat het weekend is en ik lekker mijn bezoekje aan Oslo ga brengen! Dus morgen gaat ook een beetje bestaan uit mijn rugzak inpakken en kijken wat ik allemaal wil gaan doen in Oslo! Oh en natuurlijk de trein checken!

Liefs,
Laura 

Een eigen vuurtje stoken

Hei!

Op dit moment zit ik gespannen in de stoel in de woonkamer omdat ik zojuist mijn eigen vuurtje heb gestookt in de hout kachel. Ik ben nog steeds bang dat der wat fout gaat en dat is ook half gebeurd. Er zit namelijk een ruimte tussen de ruit en de plek waar het hout ligt. In die ruimte mag dus geen vuur komen, en nu ligt daat dus een stuk hout in. Maar open maken durf ik ook niet want dadelijk ligt dat stuk uit in de woonkamer.. En dan heb ik al helemaal een probleem... Maar het word nu wel lekker warm hier hihi!

Vanmorgen kwam ik om 8 uur weer beneden voor het ontbijt en toen we klaar waren zijn we dit keer samen naar buiten gegaan. Ik deed de kippen en Kjersti deed de ganzen. Toen we hier mee klaar waren gingen we naar de lammeren die we eerst het kuilgras voerde en daarna verder gingen met de vloer! Ik ben alleen vergeten om een foto van het gat te maken, dus die heb ik helaas niet. Maar morgen zal ik er eentje van de vloer maken! Die er nu nog mooi uit ziet hihi! Eenmaal daar mee klaar was het al weer rond half 10 en was ik weer klaar voor vandaag. Aangezien Kjersti weer weg ging. Dus bracht ik mijn dag weer door voor de tv met mijn laptop en kleetste ik gezellig via msn met twee vriendinnetjes! Oh en ik liep natuurlijk weer naar de brievenbus met Oji, zodat ze er ook even uit is! 

Aan het einde van de middag voerde ik weer de lammeren die natuurlijk weer blij met mij waren en daarna ben ik gaan koken. Want ik moest namelijk voor mij eigen eten zorgen en ging dus wraps maken! Dit hadden we de avond dat we voor wol gingen shoppen gehaald. Zodat ik het kon maken voor vandaag. En lekker dat het weer was! Al verbrande ik wel mijn gehemelte omdat het nog heet was en ik ongeduldig (A)! Gelukkig is het ook niet de eerste keer dat het gebeurd... Daarna heb ik de ganzen naar binnen gehaald en ben ik weer de woonkamer in gedoken, waar ik na een beetje aanmoedeging van mams kant een eigen vuurtje maakte in de houtkachel dus. 

En daarnet kwam ik er ook achter dat ik vergeten was het kippenhok dicht te doen.. Dus zojuist ben ik nog even naar buiten gerent met een zaklamp om het duurtje dicht te doen xD! 

Liefs,
Laura

PS> En natuurlijk het bewijs dat ik ook echt een vuurtje maakte!

Welkom in het land van de mist en een vloer leggen???

Hei!

Toen ik vanmorgen de gordijnen open deed was het weer lekker mistig, net zoals gisteren. Later op de ochtend dacht ik even dat de mist weg ging trekken maar helaas. Het is weer de hele dag mistig gebleven dus ik leef nu eerder in het land van de mist, inplaats van het mooie Noorwegen hihi!

Maar goed zoals gewoonlijk begon ik weer me de kippen en de ganzen en ging daarna door naar de  lammeren. Waar ik binnen 20 minuten al mee klaar was. Dus met een half uurtje stond ik al weer binnen en was ik verloopig weer vrij. Aangezien Kjersti weer een meeting had hoefde ik verder niks te doen. Dus ik kleedde mij al snel weer om en belande voor de tv met mijn haak project en op een geven moment weer Charmed! Alleen kan ik helaas nu niet meer verder haken omdat de witte wol op is.. Dus moet ik als nog wachten tot Oslo hihi! Ik dacht gisteren nog misschien moet ik ook wit mee nemen. Maar uiteindelijk deed ik dat dacht niet want ik dacht dat ik wel genoeg had. Dus niet!

Rond kwart over 1 ging ik met Oji naar beneden om de post te halen alleen onderweg kwam ik Kjersti al tegen, en ze had de post al gehaald dus ik kon weer naar boven. Het was de bedoeling dat ik terug zou lopen met Oji. Alleen was ze een beetje confused dus uiteindelijk renden ze achter de auto aan omhoog. Dus ik was alleen... Stomme Oji xD! Eenmaal boven nog even niks gedaan en toen kwam opeens de vloer voor de stal! Dus Kjersti dronk haar koffie op we kleedde ons om en gingen de vloer leggen. We hebben meer dan de helft gedaan en toen waren we beide wel een beetje 'dood'. Dus morgen ochtend doen we de rest en voordat het gat dicht gaat zal ik nog even foto's maken offcourse!

Eenmaal klaar weer naar binnen toe en wat eten. En daarna zijn we naar Kjersti's vader gegaan omdat we moesten helpen om de schapen en paar lammeren naar binnen te halen. De bellen werden af gedaan en toen moesten we weer terug lopen aangezien de auto opeens stuk was. Lekker handig, en mijn benen waren al lekker moe dus dat was erg fijn xP.

En dat was het al weer voor vandaag!

Liefs
Laura

Alleen maar mist, de laatste slacht lammeren, Oji & shoppen voor wol.

Hei!

Vanmorgen had ik toch wel even moeite met opstaan zeg! Het was nog half donker en het was natuurlijk vroeg. Maar na 15 minuten sleepte ik mijzelf toch uit bed en kleedde mij aan om vervolgens zo als gewoonlijk naar het ontbijt te gaan. 

Na het ontbijt ging ik met Oji weer naar buiten en voerde ik de kippen, liet de ganzen naar buiten en ging daarna naar de lammeren toe. Die ik ook weer voerde en een halve emmer krachtvoer aan de slachtlammeren gaf. Deze werden namelijk opgehaald vandaag en het moest natuurlijk wel even opgegeten worden xD! Eenmaal klaar haalde ik Kjersti op en gingen we de lammeren weer wegen en  bij de gekleurde de rode labels weer in de oren schieten. En ze waren allemaal prima! Alleen eentje was een beetje aan de lichte kant en de winnaar van vandaag was een dame die 46 kilo woog! (En ze gaat helaas niet door voor de keuken...) Toen dit gebeurd was gingen we naar de tractor omdat we wat uit ijzer weg moesten halen en dit te zwaar en teveel was om te tillen. Alleen zodra Kjersti dus de tractor startte zag ik iets naar beneden vallen. Eerst dacht ik nog dat het misschien een vleesmuis was ofzo omdat het nog al raar vloog.. Tot dat het uit de lucht op de bezine ding crashte en ik besloot om nog maar even te gaan kijken. Alleen was het geen vleesmuis maar een koolmeesje! Die heel zielig op zijn zij lag dus ik pakte hem op en ging er mee naar Kjersti. Beide dachten we dat het misschien ziek was dus ging ik met het vogeltje naar een kamertje waar hij kon blijven verloopig. Dus ik opzoek naar een klein doosje of iets wat ik niet kon vinden. Alleen toen ik terug ging was het weer helemaal goed en vloog het zelfs tegen het raam aan (proberen we te komen). Dus pakte ik het weer op en wilde er mee terug naar Kjersti, maar toen ik hem nog een beetje beter vast pakte vloog het al naar buiten. Natuurlijk altijd beter maar stiekem had ik het best wel leuk gevonden om er voor te zorgen hihi!

Daarna haalde we dus de ijzeren dingen weg en ook lieten we het mannen schaap met de slechte hoef weer naar buiten. Alleen dit moest dus terwijl die tussen mijn benen liep en hij wilde totaal niet lopen! Maar uiteindelijk lukte het toch. Ook was de slachtwagen ondertussen gekomen dus laadde we de laatste lammeren en zeide ze vaarwel. Wel lekker hoor dat ze nu weg zijn, geen geweeg enzo meer hihi. (Al is het nog steeds wel een beetje zielig.) En daarna was het al weer tijd voor de lunch!

Rond kwart over één ben ik samen met Oji weer naar beneden gelopen om de post te halen. Dit keer zonder dat Oji aan de riem moest. Want ze huppelde gewoon vrolijk voor mij uit en wilde ook helemaal niet terug naar huis. En stiekem vond ik dat best wel een beetje heel erg leuk! Want zo zie je maar dat ze toch aan mij begint te wennen en gewoon mee gaat als dat van der verwacht wordt hihi! Eenmaal weer terug gingen we de sheep house weer in en spoten één van de vloeren schoon omdat de lammeren er echt een bende van gemaakt hadden. Natuurlijk niet helemaal perfect want er gingen toch weer andere schapen in. Daarna hebben we wat schapen en lammeren verplaatst zodat we alleen nog maar voor hoeven te voeren wat toch beter is dan door de hele stal moeten lopen! Daarna zijn we nog een hek gaan weg halen bij Kjersti's vader. Het zelfde hek wat ook hier rond het kuil stond om te beschermen en daarna was ik heerlijk klaar!

Ik at weer die lekkere soep die je aan maakt met melk!? en water (En deze gaat zker ook mee naar huis). En daarna gingen we naar een winkelcentrum in Lillehammer aangezien ik oranje en zwarte wol nodig heb voor mijn project. Helaas vond ik alleen de zwarte wol maar mijn shop hartje ging stiekem wel heel hard kloppen toen we daar rond liepen. Want ik zag leuke winkels en ik wilde gewoon geld uitgeven hihi! En hierdoor heb ik nu nog meer zin in Oslo! Alleen moet ik mezelf wel inhouden want ik mag maar 23 kilo in mijn koffer... Dat gaat nog moeilijk worden! Ook kocht ik nog een leuk uiltje voor in de kerstboom. Die je eigenlijk heel makkelijk zelf kon maken maar ik vond hem cute! En zo heb ik sowieso iets wat me elk jaar weer aan Noorwegen doet denken (Al heb ik nog veel meer doorvoor maar okey:P) 

En dat was mijn dag weer voor vandaag! Morgen wordt weer lekker rustig want Kjersti is weg naar een meeting dus dat wordt waarschijnlijk alleen weer de dieren voeren en misschien nog een keertje de post halen met Oji. Maar dat merk ik morgen ochtend wel..

Liefs,
Laura

Weekend verslag

Hei!

Zo hebben jullie ook een lekker weekend gehad? Ik idegeval wel! Zoals je wel gemerkt hebt is er niet veel bijzonders gebeurd dus daarom een klein blogje over het weekend.

Zaterdag:
Ik sliep uit tot een uurtje of half 11 en kleedde mij daarna aan om te ontbijten enzovoort. Darna ben ik eigenlijk voor de tv gaan zitten en ben ik er niet meer vanachter vandaan gekomen. Eerst pprobeerd ik pols warmers te maken maar dit lukte niet helemaal dus uiteindelijk haalde ik het uit elkaar en gaf het op. Dus pakte ik mijn laptop er ben en heb ik ondertussen tv gekeken. In de middag heb ik eigenlijk de hele tijd 16 en pragnet gekeken en ondertussen af en toe een beetje gehaalt. En 's avonds ging het eigenlijk weer verder. Met haken en tv kijken en laptoppen! Lekker rustig dus!

Zondag:
Vandaag was ik al eerder wakker, namelijk rond 9 uur al. Maar ik kwam er pas om kwart over 10 uit nadat ik dingen op mijn ipod had gedaan. Dus ging ik weer naar beneden om te ontbijten en ik haakte mijn deken voor verloopig af. Elke kleur zit er nu vier keer om heen en hij is nu zo groot dat ik zeker één of misschien wel twee bolletjes wol nodig heb om de twee rodens met de kleuren te maken. Dus ik weet op dit moment even niet zo goed wat ik moet doen. Toen ik hier mee klaar was heb ik even boven op de laptop gezeten maar verhuisde later weer naar de warme keuken waar ik begon aan een baby vogeltje te haken. Die ik na een paar uur ook af had! Ik zal binnenkort even een foto plaatsen! Ook kwam Kjersti nog vertellen dat ze gebelt was over twee lammeren die rond liepen en die ze dus ging halen. Bleek het er twee van haar te zijn die weg waren gelopen ofzo iets! Helaas is het een man en een vrouw dus de man gaat morgen mee naar de slacht en de andre blijft leven! Omdat ze nu toch wel een beetje speciaal is hihi! Verder ben ik vanavond begonnen met een halloween muts waarvan ik dacht dat ik die in een avondje wel kon maken. Nou niet dus, ik ben nu denk ik op de helft en moet nog de andere helft. En daarna nog een gezicht er op maken! Ah well, het houd je idegeval bezig!

En nu is het weekend helaas al weer voorbij wat betekend dat morgen ochtend vroeg de wekker weer gaat. Dus ik duik zometeen mijn bedje maar in en ga lekker slapen!

Liefs,
Laura

PS. Nog drie weken tot ik naar huis ga!

Mannen geur, bekappen en een gekke Pus.

Hei!

Zoals ik gisteren al vertelde werdt ik mee gesleept naar een verjaardag wat best wel een beetje saai was. Want tjah iedereen spreek toch Noors. Maar ik had mijn haak werk mee gesleept dus heb lekker zitten haken. En genoten van de twee verschillende appelcake met ijs! Dus dat was dan wel weer fijn aan de verjaardag hihi!

Vanmorgen ging alles weer zoals altijd. Ik liet de ganzen naar buiten die eerst niet wilde, maar uiteindelijk wel kwamen. Daarna de kippen en toen door naar de lammeren. Die weer lekker begonnen te bleren toen ik binnen kwam, want ze hadden hongen en eisde hun ontbijt! Eenmaal klaar met de lammeren ging ik terug naar binnen en stelde voor om de kranten met Oji te gaan halen. Dus Oji aan de riem en daar gingen we, weer naar beneden naar de brievenbus. En natuurlijk ook weer terug omhoog. Toen ik weer terug was was Kjersti ook klaar met wat ze moest doen dus gingen we het hek want voor het kuil stond weg halen. Dit stond er omdat de lammeren met het plastic aan het spelen waren en dat is natuurlijk ook niet echt de bedoeling. Ook zagen we op dat moment dat één van de mannen nogal slecht liep dus toen het hek weg was en opgeruimd hebben we ze binnen gehaald. En toen ik achter ze liep kwam er toch een hele bekende geur langs, namelijk de mannen geur van de schapen. (Dit hebben bokken ook, dus kende het van het geertje.) Ze beginnen dus nu al te ruiken om de vrouwtjes aan te trekken terwijl ze pas in december aan het werk hoeven. Toch wel grappig eigenlijk dat het de zelfde geur is al bij geiten. Eenmaal binnen haalde Kjersti de man er uit die slecht liep en terwijl ik hem vast hielt ging zij hem bekappen. Alleen scheen zijn hoef van het slechte been dus een beetje gebroken te zijn ofzo. De hoef dan, niet het been. Ook klopte er iets anders volgens mij niet dus gingen we naar binnen voor een break. Maar ook omdat Kjersti iets wilde opzoeken.

Ik kleedde mij om en ging weer verder met het haken. Aangezien het nog wel even zou duren voordat we weer naar buiten gingen en mijn broek helemaal nat was geworden van de man tussen mijn benen (dat klinkt nu heel erg fout). Uiteindelijk lunchte we ook en gingen niet veel later met Bengt weer naar de mannen toe, want de rest moest ook even gecontroleerd worden. Dus kjersti haalde ze uit de stal en ik hield ze weer vast. Toen dit klaar was werden de vier 'goede' weer naar buiten gestuurd en de gene met de slechte hoef bleef binnen. Zodat zijn hoef wat rust kan krijgen en hij ook niet zoveel hoeft te lopen. Weer terug ben ik de hooizolder op gegeaan en heb wat oud hooi verplaats en nog gekeken waar de planken slecht waren of gebroken. Toen ik dit had uitgevonden en gedaan had heb ik de eieren geraapt en gewassen omdat ik Kjersti niet kon vinden en dacht, ahg dat moet ook nog gebeuren. Weer terug in de stal vond ik haar en we maakte de planken die kapot waren.

Eenmaal daar mee klaar ben ik weer met Oji naar beneden gelopen om dit keer de post te halen. En toen gebeurde er toch wat grappigs! Ik stond even naar de schapen te kijken en toen kwam Pus opeens aanrennen en ze heeft toen een heel stuk met ons mee gelopen, wel een stukje achter ons maar ze hobbelde maar mee! Eenmaal voorbij het eerst huisje wat je tegen komt naar beneden bleef ze zitten en liep niet meer verder. Dus Oji en ik gingen samen verder op pas en toen we weer terug op dat punt kwamen was ze weg. Natuurlijk wilde ik stiekem wel dat ze ook weer mee terug liep dus ik roepen enzovoort en niet veel later was ze er opeens weer! En ze gingen we weer terug naar boven naar de boederij.

En toen had ik lekker weekend! Die ik weer ga vullen met haken, lezen en wie weer nog wel een stukje lopen met Oji. Ik heb idegeval twee dingen die ik wil proberen te haken dit weekend en verder zie ik wel wat deze twee dagen brengt!

Dus iedereen een fijn weekend en tot zondag weer!

Liefs,
Laura

Een geheime aanbidder!

Hei!

Nog één dagje tot het weekend, wat betekend dat morgen voor de laatste keer mijn wekker om half 8 gaat en daarna weer twee dagen mag uitslapen! Temiste zolang Kjersti mij niet nodig heeft van het weekend.. Let's hope so! Gisteren na veel gedoe is het boeken van een hotel in Oslo ook gelukt! Via Arke, meteen betaald en vanmorgen had ik de etickets al meteen binnen. Fijn! Dus volgend weekend kan ik met een gerust hart naar Oslo en ik heb der zin in!

Vanmorgen begon de dag dus weer met het ontbijt om 8 uur en om half 9 gingen we naar buiten. Ik deed de kippen en Kjersti de ganzen omdat ze dit al een aantal dagen niet gedaan had hihi. Daarna naar de lammeren toe om de dame die Kjersti van haar vader heeft gehad naar buiten te brengen. Omdat ze maar een zooitje van der stal maakte en het is natuurlijk fijner voor haar om bij soort genoten te zijn. Alleen was iedereen beneden in het weiland dus stond ze een beetje zielig te mekkeren. Dus liet Kjersti Oji een aantal schapen naar boven halen en toen was de dame ook weer blij! Ze rende er zelfs heen hihi, heel grappig om te zien! Daarna ben ik naar de lammeren gegaan en heb weer de stallen aangehaarkt en gevoerd enzovoort. Toen ik hier mee klaar was moest ik wat hout naar binnen brengen en weer een pan met appels schillen en toen was der geen werk meer. Want dingen die moeten gebeuren zijn op dit moment een beetje onmogelijk. Door dat we wachten op de nieuwe vloer en het hooi. En het hout ophalen kan ook niet want het land is te nat.

Dus kleedde ik mij snel om en instaleerde mijn voor de tv voor Charmed! Want nu wilde ik toch wel weer kijken, en daar heb ik gezeten tot half 3 al hakend en tv kijkend. Ik moest namelijk daarna helpen met het inpakken van een dood lam. Deze is vorigr week geslaagt en hebben ze laten terug komen om zelf op te eten dus. Ik zal er maar niet te veel over vertellen maar ik verloor wel mijn eetenslust en het werdt mij allemaal een beetje te veel. Ik huilde nog net niet hihi. Toch geen prettig gezicht om twee benen en stukken vlees te zien. Blegh! Maar goed daarna schilde ik de laatste appels en voerde de dieren weer en dwong mezelf om toch wat te eten hihi!

Zometeen gaan we naar de verjaardag van de boer van Kjersti waar we ook appels hebben geplukt. Ik wordt mee gesleept dus heb niet zoveel keuze geloof ik hihi! Ik neem idegeval mijn deken mee en dan ga ik daar wel verder haken ofzo. Want er gaat toch alleen maar noors gepraat worden!

Ohja! Vergeteen ik nog bijna mijn titel uit te leggen. Ik kreeg vanmiddag een kaart over de post heen alleen was die gene vergeten haar naam op te schrijven. Maar gelukkig had ik al snel door dat het Nina was die de kaart stuurde omdat ze mij altijd love noemt. Dus dat raadsle was ook snel opgelost! Nogmaals bedankt love <3!

Liefs,
Laura

Wandelen met Oji, op mezelf zijn en Oslo!

Hei!

Vanmorgen toen ik wakker werd en de gordijnen open deed was de sneeuw helaas helemaal verdwijnen! Ook was het ondertussen gaan regenen en mist kwam ook langzaam al opzetten. Niet echt een ochtend om je vrolijk te voelen..

Om 8 uur ging ik naar beneden terwijl Kjersti net weg ging. Ze had namelijk een meeting in Oslo vandaag en ik kon helaas niet mee. Want er was niemand thuis dus moest ik blijven voor de dieren. En tjah ik ben niet voor niks hier komen werken he (:. Dus om half 9 ging ik naar buiten met Oji en liet de ganzen naar buiten, voerde de kippen en ging toen naar de lammeren. Waar ik viezigheid uit de stal haalde en ze natuurlijk voerde. Toen ik om half 10 buiten kwam was het droog dus ik bedacht mij dat ik meteen maar met Oji ging lopen. Dan maar geen charmed kijken hihi! Dus ik kleedde mij om en ging op weg.

Een uur en 15 min later kwamen we weer terug. Ik besloot namelijk naar het bord te lopen, waar op staat Welkom in Asmarka. Omdat ik daar graag een foto van wilde. Eenmaal weer terug heb ik een beetje gehaakt en ben na de lunch achter mijn laptop gekropen waar ik eigenlijk tot half 5 ben blijven zitten. Al verkocht ik ook nog 4 pakken eiren aan een man die even verbaasd was dat die in het engels moest hihi.

Dus weer een lekker rustig dagje vandaag! Op dit moment probeer ik een hotel te boeken maar bij de site waar ik dat wilde doen heb je een credit card nodig en die heb ik dus niet. En bij Arke zegt die opeens dat de kamer niet meer beschikbaar is. Terwijl die daarvoor de bevestegings pagina niet wilde openen.. En ik heb ook geen mailtje of iets gehad. Dus ik probeer het over 10 minuten nog maar een keer.. En anders ga ik weer op zoek naar iets anders... (Wat een gedoe)

Liefs,
Laura

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:

Travel Active