Laura in Noorwegen || Gezellig tussen de schapen!

Profiel

Datum vertrek: zaterdag 15 september 2012
Datum terugkomst: donderdag 15 november 2012

Momenteel in: Nederland

Over mij/mijn reis

Hallo Allemaal!

En welkom op mijn reisblog! Zoals jullie allemaal wel weten heet ik Laura en ben ik pas afgestudeerd als Verzorgende IG, wat ik vanaf 4 juli officeel ben. Omdat ik dan aan het einde van de middag met mijn diploma in handen sta!

Vanaf het begin van mijn opleiding heb ik altijd geroepen dat als ik geslaagd ben ik een engelse cursus wilde gaan doen in Londen. Omdat ik van de stad hou en graag mijn engels beter onder de knie wilde krijgen. Maar zoals je misschien al ziet zijn deze plannen ontzettend gewijzigd. Ik ga namelijk voor twee maanden werken en wonen in Noorwegen. Bij een host familie op een boerderij! Deze familie bestaat uit Kjersti en haar man, samen hebben ze nog twee zoons en een dochter. Waarvan er twee studeren en eentje werkt in Oslo. Ze zullen dus alleen tijdens vakanties thuis zijn en verder niet. Verder hebben ze zo'n 320 schapen, twintig kippen, vijf ganzen, een hond en een kat.

Toen ik begon met mijn reisblog was allees nog niet 100% zeker maar omdat ik alles vanaf het begin wilde bijhouden besloot ik hem toch maar gewoon te maken. En zoals je hier boven al kan lezen vertrek ik op 15 september voor twee maanden naar Noorwegen! Dus bij deze ook meteen dankjewel voor als je geduimt heb! Want het heeft zeker weten geholpen!

Groetjes,
Laura!

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:

Travel Active